I've got blondie! ♥

Okej, nu ska Frida och jag ta tag i det här med bloggning. Eller iallafall jag, annars skiter jag i henne ;) Haha, nejdå men nu tycker jag att vi ska ta tag i det här och hon har faktiskt inga val. Hon blev blogg-stämplad idag när vi hade bild i skolan så hon måste, ha!

Jag har iallafall precis kommit hem. Jag har spenderat eftermiddagen hos frisören. Jag satt där i 2.5 timmar, från kl 15:30 - 18:00... Jag klippte det slitna och rätt så mycket uppklippt så det blev lite kortare plus att jag blekte håret så nu är jag riktigt blond, och det gillas! :)


Före, haha man måste ju bjuda på sig själv! ;)                       


& efter! Vad blev bäst tyckte ni?^^

peace and love
/maddis


20:e april 2010 ♥

Hej på er!♥
Sorry för dålig uppdatering. Nu har jag iallafall kommit hem från skolan och ska snart cykla till stallet med Tilda. Rider ju somsagt lektion på tisdagar. Skolan var väääldigt seg, usch jag hatar tisdagar.

Igår var jag iallafall hos Smulan, red ut en sväng i det härliga vädret efter som det skulle vart dressyrträning imorn, men det blir inställt! Eftersom Anki kommer till oss så vill hon att minst 4 ekipage är med men nu är vi bara två, för Zonic är halt så Märi kan inte var med. Eller ja, vi var ju bara tre från hela början, så det blir förmodligen nästa måndag.

Aja, vi hörs väl kanske senare eller imorgon.
Puss till er!
/maddis

Söndag 18:e april 2010 ♥

Hej sötnosar!
Nu ligger jag i sängen med datorn och mår inte helt perfekt, har lite ont i magen oså.. Kom nyss hem från tivolit, var där med Anthon, Mickis och Tilda. Anthon lyckades tvinga med mig i extreme fly(!!) Usch jag bara blundade och skrek haha. Men eftersom jag är jättekänslig och mår lätt illa om det snurrar mycket så blev jag ju naturligtvis illamående. Men annars var det sjukt kul faktiskt :'D Så jag har tillbringat söndagen med dom och nu ligger jag i sängen och är jättetrött.
Men annars har det varit en jättebra helg. Hoppas ni också har haft en bra helg för det är ni värda! :)


extreme fly!




Alla bilder är lånade från google.

Kram! /maddis

Blod, svett och tårar! ♥

Hejsan!♥
Nu sitter jag hemma i soffan med en skål godis och pringles-chips och kollar på american funniest home video. Det blev dock inge tivoli för jag är helt slut efter dagens träning osv. Jag vaknade runt 11:00 eller något sånt, jag låg och drog mig i sängen för jag orkade inte gå upp, haha! Men tillslut gick jag upp och då åt jag lite frukost, bytte om och sånt. Sen åkte jag & mamma till stallet..

Jag hopptränade ju somsagt idag för Märi, så när vi kom plocka vi fram hinder och jag fixade klart allt osv.
Hoppträningen gick både bra och dåligt. I början red vi mycket upphöjda bommar och red mycket vägar och placering på hinder. Det gick väldigt bra, hon lyssnade jättebra, hade mycket bjudning och så :'D
Sen galopperade vi på en volt med två små-hinder, då började hon tröttna kan man lugnt säga. Hon ville ingenting som jag ville, det gick till en början men sen blev hon trött och envis... Det slutade med att jag red med 20mm-sporrar, då kan ni ju tänka hur det gick innan, haha! Efter det vilade vi ett tag och sen började vi hoppa lite småskutt runt 50-60cm, då skötte hon sig jättebra och var superfin över hinderna. Hon visar verkligen framsteg, från att knappt våga gå över en bom till att hoppa småskutt med bjudning frammåt! Nu har hon heller inga problem med högergaloppen, när jag började rida henne kunde hon ju knappt fatta högergalopp!♥

Fast mamma är lite dålig på att ta kort så det blev inga kort när vi hoppa haha! Men det kommer väl någon gång eftersom vi ska fortsätta hoppträna :'D
Hoppas att ni har haft en mysig lördag, nu ska jag fortsätta kolla på tv och strax börjar I should'nt be alive på discovery.
Kram!♥
/maddis


Tivoli :) ♥

Nu är jag hemma efter en super rolig kväll! Det började med att vi gick och mötte Sara, Nattis & Lollo och va med dom en liten stund. Efter det skjutsade pappa oss till stan. Träffade massor med roligt folk och linus försökte få med mig i extreme fly, men nä han lyckades inte! ;-) Nu sitter jag är och är jättetrött, ska nog sova snart och imorgon är det ju hoppträning, tummen upp på de!(y)
Aja, godnatt sötnosar!
Kram! ♥
/maddis


16e april 2010 ♥

Nu sitter jag här hemma med Pändie. Vi ska snart åka vidare till stan&tivolit och vara där hela kvällen och träffa en massa roligt folk, de gillas! ;) Skolan var rätt nice, 08:00-14:00! Sen cykla jag och mändie hem till mig och nu har vi fixat oss och massa. Kanske hörs senare ikväll.
Hoppas ni får en bra fredagkväll!^^
puss /maddis


15e april 2010 ♥

Hej bloggen & ni som läser bloggen ;)
Nu har jag precis kommit hem från Frida, dom skulle iväg på hundkurs med Leo. Vi pluggade och hade massa annat roligt för oss, haha! Innan det var det ju såklart skolan. Jag älskar torsdagar! Rätt slapp dag, 09:00-15:10.

Imorgon är det fredag :'D Gött de!
Helgens planer:
~ Lördag, hoppträning 15.oo
~ Lördag, till tivolit och träffa lite folk

Hehe, det är det ända som är planerat(!?) Känns som det kommer bli en bra helg, det är alltid skönt med helg efter första skolveckan efter lovet!
Vad har ni för planer i helgen?^^

Kram! ♥
/maddis 


14e april 2010 ♥

Tjena! ¤
Nu är jag hemma och har precis ätit lite, tänkte blogga lite snabbt eftersom Anna Anka söker assistent börjar om 5 min. När jag kom till stallet förut fick jag även reda på att det är Anki-träning nästa onsdag (y) Tjohoooo!
Jag red även ut i det underbara vädret. Red ganska långt och i mycke backar vilket är superbra för hennes kondition, efter vägen gjorde jag också mycket skänkelvikningar och tempoväxlingar. Hon var jätteduktig och super piggelin :'D Älskar den där ponnyn! :)
Hoppas ni hade en bra dag, imorgon blir det plugg hos Frida igen.
peace and love
/maddis


fortfarande sol ♥

Hej sunshines !

Kom nyss hem från skolan, väldigt trög och jobbig dag ;/ Men det ska väl vara sånna dagar också ? =)

Nu ska jag byta om och sen ska jag cykla till stallet och rida Figaro ute på hoppbanan. Ska trimma lite dressyr rörelser och så. Hoppas det går bra ;) Sen ska jag plugga när jag kommer hem.

Puss // frida


Godnatt!♥

Hejsan! :)
Förlåt för lite sen uppdatering. Har haft fullt upp, hehe! Skolan var helt okej, förutom att man har en lite udda klass men annars är det bra. Efter det gick jag ju somsagt med Frida hem. Vi satt ute på balkongen jättelänge och solade & pluggade. Supermysigt! Efter det kom Mickis och då cyklade alla tre till stallet. Frida skulle ut och promenera med Figgis så jag följde med innan jag hade lektion :'D På lektionen red jag Lillan, det gick inte speciellt bra, menmen! Efter det cyklade jag hem och var hemma runt 20.00 eller något.. Åt lite mat och duschade. Nu tänkte jag faktiskt lägga mig i sängen och sova, skönt att lägga sig i tid iallafall.

Imorgon ska jag till Smulan direkt efter skolan så jag bloggar när jag är hemma.
Ha det så bra :)
all kärlek till er
/maddis

SOL ♥

Gott folk det är....


S O L i Karlskoga ! 
 
Hahah, ja visst förstår ni. Det är super varmt och jag och Madde har suttit ute och pluggat på balkongen i två timmar. Jag satt liksom i shorts och linne så nu är det vår på riktigt! Åh det är så sjukt skönt att slippa dra på sej tretusen ton kläder och frysa ihjäl när typ öppnar dörren.

Idag har jag först vart i skolan, riktigt tråkig dag med massa inlämningssaker till nästa vecka. Jag ogillar ! Sen ah hängde Madde med hem och nu ska vi till stallet om 11 min ! :D Funderar på att kanske rida eller att gå å promenera. Får se hur det blir med den saken. Aja nu ska jag kolla bdb sen ska vi åka.


pussen ! // frida


13e april 2010 ♥

Godmorgon på er!♥
Jag sitter just nu här och ska blogga lite, klockan är 07:14 och jag ska snart cykla till skolan. Lika underbart väder idag som igår, I love it! Efter skolan följer jag med Frida hem, vi ska göra klart So-läxan och sedan cykla till stallet. Hoppas ni får en bra dag så hörs vi senare :)

peace and love
/maddis


9 veckor kvar till sommarlov! ♥

Hejsan sötnosar! :'D
Nu är jag hemma och har precis ätit lite mat. Duschade nyss och så! :) Skolan var iallafall rätt seg, men det är väl så första dagen efter lovet och allt.. Tur att man har världens bästa vänner som gör allt så mycket roligare! Efter skolan åkte jag ju somsagt till Smulan. Mamma fotade när jag red, ni ska strax få se resultatet av bilderna, haha. Jag fick även reda på att på lördag är det hoppträning så då följer kameran med ;)
Nu blir det lite bilder:


Igga min dåliga sits och uppblåsta jacka, haha.










älskar dig obeskrivligt mycke ♥

Btw, så måste jag jobba mycket på min sits osv, haha!
Tur att det är någon som tar bilder ibland så man verkligen ser hur man sitter.
Och sen kanske ni borde veta att jag inte är någon dressyrryttare, hehe :)
 
all kärlek till er
/maddis

12e april 2010 ♥


Jag hinner blogga lite nu innan jag ska iväg till skolan :) Hoppas ni sovit gott. Det är verkligen underbart att vakna upp till en solig morgon :'D Idag börjar jag (&frida) 08:50 och slutar 15:10, skönt med lite sovmorgon iallafall. Hehe, vi hörs ju somsagt när jag kommer hem från Smulan, så får ni ha en bra dag!
peace and love
/maddis


Jag just nu, har dock inte fixat håret än haha!♥

Spring fever ♥

Hej på er!
Har precis ätit lite grillat, mums! Idag har jag bara tagit det lugnt och varit ute i det underbara vädret. Vi hade ju lite kalas för pappa i förmiddags, fikade lite och sånt... Efter det gick jag & syster en långpromenad i nästan 2 timmar, så sjukt underbart! Och det bästa är att det ska vara så här fint väder hela veckan :'D



Imorgon blir det bloggning på eftermiddagen/kvällen eftersom jag åker till Smulan direkt efter skolan. Mamma kommer fota när jag rider så det blir även lite roliga bilder, hehe! =) Hinner inte blogga så mycket mer nu för wipeout börjar om 2 min. Men hoppas ni får en härlig vecka så hörs vi imorgon.
massor av kärlek
/maddis


11e april 2010 ♥

Godmorgon sunshines!♥
Nu har jag precis vaknat, lite sent kanske hehe! Menmen, måste ju sova ut eftersom skolan börjar imorgon :/ Nu tänkte jag iallafall hoppa in i duschen och sen gå ut och sola. Det är ju super fint väder, åh I love it!
Lite senare sen runt 15.00 kommer släkten hit, vi ska fira pappa lite eftersom han fyllde år i onsdags. Efter det får jag se vad jag hittar på...
Hoppas ni hade en bra helg sweeties!^^
Vi hörs senare
puss /maddis


(bild lånad från google)

Chester See - God damn you're beautiful to me

Gammal låt, men sjukt bra! :'D

Har verkligen ingen blogglust idag..
Nu ska jag iallafall städa mitt rum lite och så..

puss /maddis

Karlskoga ridklubb ♥

Vårat stall, eller ah där jag har Figaro uppstallad och Madde rider :) Tänkte att ni skulle få se vart jag håller hus på eftermiddagarna :)

Privatsidan, 7 st boxar =)


Ridskoleavdelningen del 1, 8 boxar =)


Ridskoleavdelningen del 2, 12 boxar =)


Ridskolans sadelkammare =) (jag vet att ni diggar den grön gula stilen ;) )


Nu kommer vi in till våran sadelkammare, dock är den så stor så det blir några bilder men här ser ni ah sadlarna,spöna (?) Therres stora korg och den fina tvättmaskinen :) Min sadel med gråa sadelskyddet :D


Tränsvägg 1, inget av mina träns ä rmed men Linas är högst upp till höger :)


Tränsvägg 2, mina träns/lädergrimma längst ner :)


Hyllan med fodertillskott och borsthinkar =)


hjälm och stövel hyllan =)


Och här packar vi hö =D


Gödselstacken :)


Och såhär ser det ut när man kommer på vägen :)


Alla bilder är klickbara =)

// Frida :D


9e april 2010

Sådär ja! I'm home sweeties! ;-)
Det blev inte så mycket  shopping, men lite:
~ Mörkblåa mjukbyxor - Bik Bok 199:-
~ Vit sjal med blommönster - Bik Bok 179:-
~ Brun skinnjacka - Carlings 1699:- (det var dock halva priset, huhu!)

Kameran följde naturligtvis med, så nu blir det lite bilder.


Söta Mickis i bilen påväg till Karlstad!


Vi var rätt uttråkade i bilen, haha!


Jag och Mickis inne på Monki!
Synd att jag inte hittade något där inne, men det är inte riktigt min stil tror jag ;)


Söt t-tröja som Mickis hittade inne på Monki, 100:-


Ont i benen och godissugna... :'D


Sötnos!

Tack för en superbra fredag!♥
peace and love
/maddis

Stallet ♥

Håller på med ett inlägg om stallet :) komemr snart :)

// frida

Dax för lite shopping! ♥

Godmorgon sötnosar!
Nu är kl 07:08...
Om ni undrar varför jag är uppe så tidigt så är det för att Jag och Mickis ska in till Karlstad och shoppa. Mamma ska in dit, för hon ska plugga där så då följer vi med och är i stan hela dagen. Det blir dock ingen bloggning under dagen så vi hörs ikväll när vi kommer hem. Det ska bli väldigt roligt att besöka Monki, hihi! Dom har så sjukt snygga kläder!^^

Hoppas ni får en mysig fredag
peace and love
/maddis

You make me smile ♥

Jag tänkte berätta lite om Smulan eftersom jag inte har gjort det så mycket. För det första så har hon okänd härstamning. Jag vet inte precis vad som hände och så, men jag kan berätta det jag vet....
När hon var bebis så stog hon hos en Gubbe som hade hur mycket hästar som helst. Han hade noll koll på allt, så dom fick ta hästarna ifrån han. Och eftersom han inte visste när hon var född så fick dom ju kolla på tänderna och se ungefär hur gammal hon var. Så i papprena som hon har nu står det att hon är född 1990. Men man vet ju inte exakt, så hon kan lixom lika gärna vara född 1988 eller 1992.. 
Efter hand så hamnade hon på en ridskola. Där fick hon ju lära sig ''grunderna'' men ingenting annat, utan det var ju bara lite barn som red runt på henne. Och ja, där har hon stått ett bra tag..
Efter ett tag blev hon till salu för att barnen klarade inte av Smulan, när man sitter på kan hon bara springa ifatt och sparka andra hästar, hon kan vara stark och väldigt envis. Därför kunde dom inte ha kvar henne (tur det, hihi). Och då kanske ni undrar varför Märi köpte henne? - Jo, det var så att hon och hennes kille hade köpt en egen gård och Märi hade en häst som heter Zonic. Men han kunde ju inte vara själv, så då hittade dom Smulan. Men hon var ju bara tänkt som sällskap till Zonic och eftersom hon var rätt billig och super snäll när det gäller allt annat så köpte dom henne. Men efter ett tag satte Märi ut annonser på blocket osv, hon letade efter någon liten och envis tjej som kunde hjälpa till med Smulan eftersom hon inte är någon barn/-nybörjarponny. Det gick ett tag och några hade provridit henne, men det var ingen som kunde rida henne. De flesta som kom var ju lixom barn på kanske 8-9 år med tanke på att hon är rätt liten (b-ponny) och dom klarar inte av Smulan, så det gick ju inte.. Men sen i höstas 2009 var det en tjej som började rida Smulan, hon är 12 år och rider Smulan jättebra. Och nu i vintras började jag ju att rida henne. Jag fastnade direkt för henne. Hon är så himmla charmig, helt underbar när det gäller allt! Dock lite envis när man rider och så, men det går!
Det som är synd är att hon har nog inte så många år kvar att leva. Men hon är så himmla glad och frammåt när man rider och hon tycker jättemycket om att hoppa. Så vi får hoppas på att hon lever ett långt liv! Och ni kommer få följa med under våran utveckling tillsammans. Vi ska börja träna dressyr för en tjej som är jätteduktig, ja Anki som jag nämnt i bloggen några gånger, sen ska vi hoppträna för Märi som äger Smulan och Tommy. Hon har redan visat utveckling när det gäller galoppen, skänkelvikningar osv..
Jag är verkligen helt överlycklig att jag hittade just denna ponny. Hon får mig alltid på bra humör och jag älskar Smulan mest av allt!♥

Tack för mig och nu vet ni en hel del om Smulan!
Puss till er
/maddis


Peace ♥



Vad har ni för planer för idag?^^

/maddis


Dagens lunch ♥

Tänkte göra nudlar, men när det stog räkor efter så blev det uteslutet! ;) Så det det blev en skink & ost paj.





Nu sitter jag iallafall hemma hos Mickis och spelar mario på nintendo wii.
peace and love
/maddis


8e april, snart sommar? ♥

Moshi Moshi!
Hoppas ni sovit gott. Idag hade jag tänkt att bara umgås med Mickis. Vi får väl se vad vi hittar på ;-) Jag är lite sugen på att träna, typ ut och springa eller något sånt, någon som hänger på?^^
Kameran hänger med till Mickis så det blir lite bilder tror jag! Men jag bloggar snart, när jag är hos Mickis.
Have a nice day sweeties!


Dålig cambild, men puss till er iallafall!

Dagens outfit:
~ Vit t-tröja - Gina tricot
~ Midjeskärp - Pieces
~ Svart/gråa jeanstights - Pieces
~ Smycken - London ;)

/maddis

Dressyr Träning Figaro ♥

Tränade som sagt för Cissi idag och Figaro var super =)

Först pratade vi om vad jag har för mål i år och det är ju att åka och starta "stora" NF SMet i Vetlanda som går í LA:4 dressyr och LA hoppning. Och Cissi tyckte absolut att det var realistiskt vilket känns bra. Hon sa också att det inte komemr bli lätt men att jag absolut kan nå det. så jag är taggad. Sen pratade vi lite till och satte sen igång i skritt och mjukade upp honom med lite skänkelvikningar och börja sen trava och ibörjan var han lite stretig men jag la inte så myket kraft på atttjafsa tillbaka utan fortsatte och visade bara att jag inet brydde mej om vad han tyckte och då blev han skitfin, gjorde öppnor, skänkelvikningar och han var verkligen frammåt och på G. Super Ponny ! Skrittade lite och tog sen galloparbetet, och vikken ponny, kunde göra kalas fina öppnor,skänkelvikningar och super frammåt =D

Jag är mycket mycket nöjd med Figaro och maranello hade också gått bra så Hedlunds hästar hade en finfin dag :D

// Frida




Hoppas ni har sovit gott för det har jag !

har ni några planer för dagen ? det har faktiskt inte jag så det är rätt skönt ändå. Ville åka till Karlstad och köpa handskar men ingen kunde skjutsa mej :(

Kommer ett inlägg om träningen i ett separat inlägg snart :)

Pyss / frida


MUMS! ♥



Carro slängde ihop några muffinsar förut eftersom pappa fyller år.
Supergoda!♥
Det är kladdkaksmuffins med grädde och after eight på toppen :)

Nu ska vi äta lite grillat och sen hade jag tänkt att kolla på Anna Anka söker assistent och sedan efterlyst.
Hoppas ni får en bra onsdagskväll.
Puss & kram på er
/maddis

MOUNTAIN HORSE CREW JACKA ♥


Yes den fick följa med hem från granngården för 599:-.
Innan vi åkte till Smulan förut så svängde vi förbi grodden.
Skulle kolla efter någon söt grimma till Smuli, men dom rosa var ju naturligtvis slut i stl. ponny.

Men dom hade fått in nya jackor från mountain horse, så mamma köpte den som är på bilden till mig, fast i mörkblå.
Tack mammi!♥

/maddis


7 april ♥

Hej sötnosar!
Förlåt för sen uppdatering.
Åkte ju till Smulan på förmiddagen och sen hem och åt, duscha och massa.
Sen fyller även pappa år idag så vi har firat han lite, grattis pappi!♥
Men nu blir det massa rolig uppdatering ;-)

Tänkte berätta lite om hur det gick hos Smulan, det blir några bilder också.
Men jag var där själv för ingen kunde följa med, så det blev inga bilder när jag red, men det kommer!
Jag red iallafall i paddocken, hon var rätt trött och så efter Anki-träningen som var igår, men hon skötte sig finfint :)
Red mycke tempoväxlingar & skänkelvikningar.
Det gick faktiskt bättre än vad det brukar göra, hon kan ju inte så mycket.
Men hon gör så gott hon kan och man märker att hon gör allt för sin ryttare även om hon kan vara väldigt envis ibland, hehe! :'D


Pussmule!(L)





Älskar dig buskotte!
/maddis


Munkisen är hittad. 199 kr på bikbok :-D r...

dsc00361 (MMS)

Munkisen är hittad. 199 kr på bikbok :-D rasmus har tråkigt :p / lycklig frida


MobilBlogg Är framme i örebro nu ;) nu bl...

MobilBlogg Är framme i örebro nu ;) nu blir det fika sen jakt efter den perfekta munkisen :-D puss /frida


Godmorgon ♥

Morsning snyggisar ! =)

hoppas ni sovit gott, för det har jag. Somna som en stock när klockan var tolv och slog upp ögonen helt utvilad kl halv nio. Egentligen har jag inet tid att blogga för jag ska till Örebro med syster, var där igår också men då köpte vi bara skor till systers son och idag ska vi kolla i affärer, hoppas jag hittar en munkis. Behöver verkligen det.

Ridningen igår gick rätt bra, tappade lite motivation men idag är det träning, vill ni ha film ?

Jag ska ha duschat/sminkat mej/käkat frukost/ fått på mig kläder på 40 min. Jag lär igång :D


Goodnight ♥



/maddis ♥

På jakt efter vårjacka ♥

Jag letar för fullt efter någon snygg vårjacka men har inte hittat någon direkt..
Eller jo jag har kollat in en på www.junkyard.se för 499:-.





Visst är den snygg?

Är det någon som har något bra tips på en snygg vårjacka så får ni gärna slänga iväg en kommentar!^^
puss /maddis


Vanlig outfit wesc t-shirt,turkost baslinn...

dsc00360 (MMS)

Vanlig outfit wesc t-shirt,turkost baslinne från gina och jeans från crocker ;) /frida :-D


Vårkänslor ♥


Har precis kommit hem.
Var hos Mickis en snabbis och hämtade min cykel.
Innan det var jag hos Linus en stund, kollade lite film och så ;)

Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra, det var tänkt att Mickis och jag skulle till träningslagret men hon var tvungen att gå på sin uteträning med simningen..
Btw, kul att Frida har kommit igång med bloggningen igen!(y)
peace and love
/maddis

Står och kollar när faster rider Maranello...

Står och kollar när faster rider Maranello, ser finfint ut :)


Dagens stalloutfit, kl tröja, whitaker byx...

dsc00357 (MMS)

Dagens stalloutfit, kl tröja, whitaker byxor och domani strumpor ;) /frida


Min utrusning ♥

Nu ska ni få se vad jag har för utrustning och vad jag VILL ha ;)

Hjälm: John Whitaker, köpte den i Globen 2009 och den är sjukt skön och väldigt snygg :)
2899 kr Skara Hästsports Monter



Stövlar:
Mountain Horse dom är slitna och äckliga men dom är sköna :P
1999 kr granngården



VILL ha:
Pioneer stövlar ca 3000 kr, ska verkligen spara :)


Ridbyxor: Massa, men jag älskar ullareds ridbyxor och sen mina Whitaker som jag köpte på GHS iår, sjukt sköna :)

Köpte mina för 799 kr hos Charlies Häst och Hund monter


Handskar: Rider för tillfället med några från ullared men dom har jag slitit sönder så jag ska ev till karlstad på torsdag och ska då köpta ett par ordentliga. Sen tävlar jag med mina Jacson som jag köpte på Strrömsholm förra året. :)

Sporrar:
Rider med 1,5 cm ponnysporrar från Hööks, och avtagbara gummiskydd och swarowskisporrband :)

Tröjor: Olika men favoriterna är mina KL :D




(enda bilden jag hitta på den tröjan)

Översta tröjan fick jag av farmor och farfar och den köptes hos Till Häst i örebro ch kostade 750 kr =)
Nedersta fick jag av pappa på GHS det här året och den kostade 900 kr =)

Jag är väldigt nöjd med båda mina KL tröjor för dom håller passformen och man kan tvätta dom många ggr :)

Ja, är det något mer får ni väl säga till :)


Mina hästar ♥

Någon som undra om jag inet kunde berätta om mina hästar så visst :)

Mister Figaro

Född 1999
e: Sörbys Oboy RNF 133
u: Cherie IX RNF 2166

Figgis är den enda som liksom är helt min. Jag köpte honom den 24 augusti 2007 och han har tagit mig från 0 till ialla fall 70. Han har tagit mig tom regional LA dressyr och LB hoppning. Jag är så himla glad att jag fick just den här ponnyn med ett hjärta av guld som man skulle kunna göra vad som helst med, man kan bada,rida ut, hoppa,rida dressyr,longera ja allt med honom förutom en sak. Klippa. han tycker verkligen inte om att bli klippt men som den snälla ponnyn så klarar han det också =) Mitt bästa minne med honom är jaa...2009 års första tävling och vi går in och vinner båda klasserna. jag var s glad och efter sista hälsningen red jag upp med tårar i ögonen. så stolt. Han är den jag har slagit mitt procent rekord på 75 %. han är den jag har plockat mina rosetter med, det är omöjligt att inte älska en som Figaro =)



Maranello

e: Warsteiner
Född: 2001

Maraello, han har 100% placering med Lina som är min låssas mamma och bor tillsammans med min pappa. Han är tävlad med placering tom MSV B och är en otroligt fin häst med väldigt fina gångarter och han är nog en av dom välridnaste hästar jag har ridit i mitt liv. Även om han har lite konstiga saker för sig i stalelt så är han altid lika fin, tex så dricker han inet betfor han suger i sig den :P och han är alltid lika mysig att hålla på med i stallet. Jag hoppas att en dag kunna rida lika bra som Lina gör och att min häst och jag ska vara lika samspelta som Lina och Marre och även om jag inte "äger" honom så älskar jag han iaf =)



Kahlúa

e.DonPrimero
ue.Pajazzo
(dräktig m.Warsteiner)

Readhead,Lillan, Lua ah hon har många namn =) och även den här finfina hästen är Linas. Tyvärr är hon skadad och vi tror att hon inet går att rida på så förhoppnigsvis är aveslsto hennes nya yrke. Den här hästen har sitt egna temperament men fortfarande så himla fin. Lua står inte i stallet där vi har Maranello och Figaro utan hon är helinackorderad hos några vi känner och trivs jättebra och nu när hon är dräktig åker vi och hälsar på henne för att hon kollar fortfarande är dräktig =)



Grandessa

Kan inte stam (a)

Sessan, var förut Linas häst men sålde henne till Sthlm men är nu tillbaka i Karlskoga och är utlånad på foder till en tjej vid namn Rebecca.Sessan har gått tom MSV A dressyr. Det finns inte så mycket att berätta om henne förutom att hon också är en väldigt väldigt fin häst som lever upp till "Sessan", lilla prinsessa =)

// Frida



Ponnyprakt

Om jag hade pengar skulle inte det här sitta fel som tävlings set =)



Som vanligt ♥

Nu ska ni se sötisar att allt är som vanligt =) Så nu är det både Frida och madde här på bloggen.

Jo läget med mej då, det är bra. Karlskoga har ju lov nu så det är skönt, tid för kompisar och hästen =)

idag ska jag faktiskt inte göra mycket, skulel träffa kompis men jag orka inte gå upp :P sen ska jag til lstallet och trimma Figgis som gick kanoners igår, super fin och verkligen med på jobbet. Kul !

Nu ska jag fixa drömoutfit collage och lägga in här =)

Pussen ! / /Frida


Resultat

Frida hedlund och Mr Figaro 2/4-10

LC - 80 cm bed A0:+A0:/A

Framhoppningen: Hoppa inte alls bra faktiskt, bocka och sparka och tönta sig men ändå när man hoppa oxern va han super fint och jag var inte kanska jätte taggad men ändå och Lina peppa mig liksom med "kom igen, kör nu"

Banan: Kommer in på banan och jag fattar gallop och hästen på en gång tar fattningen jätte fint och hoppar som en klocka och kom nästan helt perfekt på allt och i omhoppningen satsa vi lite och det sluta med 0+0 fel och en superglad Frida =)

Resultat: Kom 6:a med tre placerade så jag är nöjd =)

LB - 90 cm Bed A0:+A0:/A

Framhoppningen:
Gjorde samma sak här, bocka och var allmänt knäpp men hoppade fortfarande bra och lyfte väl på benen. Hoppade ett räcke och två gånger på oxern så gick vi ner sen.

Banan: asså vilken ponny, debuten för mig i LB ialla fall och på filmen är han typ 1 dm över varenda hinder, kombinationen hoppa han helt perfekt.

Resultat: 0+0 fel och första utaför placering =)



Kate Voegele - 99 Times ♥

Bra låt, ni måste lyssna!

Sådär ja.. Nu är jag hemma! :-)
Har precis fikat lite och ska snart hoppa in i duschen eller om jag tar ett bad..
Aja, kom nyss hem från Smulan.
Eftersom det är Anki-träning imorgon, så red jag ut.
Mycket piggare än vanligt och öronen spetsade rakt frammåt, åh gullig är hon! :'D
Det är även skönt att snön börjar försvinna men samtidigt blir det så kladdigt och blött överallt..
Men jaja, vi överlever :-) Bara snön försvinner, haha!

Tänkte svara på lite kommentarer efter jag har duschat, och sen får vi hoppas att Frida uppdaterar snart?!
Oh juste, på onsdag tänkte jag ta med kameran till Smulan och ta lite bilder! :)
peace and love
/maddis


YES! ♥

I find the picture on the cupcakes! :'D




Tjoho! Söta va? :-)

Hoppas ni sovit gott!^^
Jag sitter iallafall hemma hos Mickis och har precis ätit frukost.
Men jag ska snart gå hem för dom får gäster och jag ska till Smulan i eftermiddag.

Have a nice day!
peace and love
/maddis


Marieberg ♥

Hejsan!
För det första vill jag tacka er för alla kommentarer, jag blir överlycklig! :'D

Nu sitter jag förövrigt hemma hos Mickis.
Vi har precis kommit hem och nu snart ska vi äta lite god mat.

Tänkte berätta lite om dagen:
Jag hade ställt klockan på 09.00 för jag skulle upp och duscha och sedan ringa Mickis vid 10.00.
Men nejnej, jag somnade om såklart och glömde sätta på snooze, bra gjort Madde!
Så jag vaknade vid 10.30, gick upp och åt och sedan duschade.
När jag sedan stog i mitt rum och gjorde mig iordning med blött&krullit hår så ringde Mickis och sa att dom snart kom och hämtade mig för vi skulle till örebro...
Då fick jag lite paniiiik!!
Menmen, jag hann :)
När vi väl kom fram till Marieberg så gick vi och åt på bellini.
Vi var där inne ett tag och jag köpte:
~ Svart midjeskärp från pieces
~ Mintgrönt nagellack från h&m
~ Brun utan sol-bodylotion från h&m
~ Svarta hårnålar från h&m
Sen hittade jag inte så mycket mer..
Efter vi hade varit på Marieberg åkte vi vidare till Ikea för Mickis skulle kolla på säng tror jag det var.
Vi fikade även där inne ;-)
Sen efter ett vääääldigt långt tag åkte vi hem, och ja... Nu är vi hemma! :'D
Får se vad vi hittar på för skojjigt ikväll.
Have so fun!

peace and love
/maddis


Justin Bieber ♥

Åhh, han är så galet bra!
Jag tycker han kan komma till sverige och spela för oss, håller ni inte med mig brudar? ;-)


Satt och pysslade ihop ett bildcollage på sötnosen! :'D

Sitter även hemma hos Sara nu.
Varsin dator + bloggen = perfekt lördagkväll.
Ha en fortsatt bra påskafton!
puss /maddis


Kvällens outfit ♥


Svart baslinne - Gina Tricot
Aprikosfärgat linne - Bik Bok
Jacka - Lindex
Blommiga tights - Gina Tricot


Påskafton ♥


Hoppas påskafton har börjat bra för er!^^
Men hela kvällen är ju kvar.
Vad har ni för planer? :)

Ikväll kommer Sara och hennes familj, och lite mer folk.
Vi ska grilla för första gången i år :'D
Det är så skönt väder, hoppas det håller i sig!

Vi hörs ikväll, det blir förmodligen mycket rolig uppdatering.
Det kan jag lova er ;-)
/maddis

DU ÄR SÅ YEAH YEAH WOW WOW

Hello!♥
Nu sitter jag hemma hos Mickis.
Dagen har jag tillbringat tillsammans med henne! :-)
På förmiddagen var vi i botorp och kolla på påskhoppningarna.
Frida & Figaro var ju somsagt med, så himla duktiga :D
Hon berättar nog senare hur det gick, så håll ut!

Ikväll blir det lite mys med Mickis med tacos och talang 2010.
Hade ni tänkt att kolla på de?^^

Ska vara lite social med Mickis nu :)
peace and love
/maddis


PÅSKLOV! ♥

Åhh, så gött!
Bara sova, vara i stallet, träffa kompisar osv, slippa tänka på skolan, ÅÅÅÅH! LOVE!



Efter skolan gick jag somsagt med Frida hem.
Älskar dig bästis!
När hon skulle till stallet så kom mamma och hämtade mig.
Jag följde med och handlade, sjukt tråkigt haha.
Gå runt inne på willys hur länge som helst för hon ska handla till helgen, huh!
Aja, efter det så släppte hon av mig hos en kompis, skulle lämna lite böcker för hon är sjuk...
Jag gick hem från henne för det är verkligen skönt väder ute nu, vårvärme och strålande sol.
Perfekt nu när det är påsklov! :-)

Nu ska jag käka lite mat och kolla på sveriges värsta bilförare.
Vi hörs imorgon!
puss /maddis


puss till er!


1:a april ♥

Halloj !

Redan första april, gud va fort det går, tyckte nyss det var januari och nu är det snart sommar :P

Idag fick både jag och madde påsklov, fett med gött ! Och skolan idag var också rätt lugnt, konsert på förmiddan och sen rulla det på bara. Sjukt skönt :D

Imorgon är det tävling och jag är nervös. Jag ska ju debutera LB, men han har känts fin hela veckan och idag ska han få gå ut i skogen och busa. Sen ska jag smörja allt och fixa =)

Imorgon ska jag först ah tävla på morgon/förmiddan och sen ska vi till kusinerna på påskfest. Trevligt värre ;)

Nu ska jag fixa några inlägg sen ska jag va social med madde =)

pyss // frida

snyggbror <3


RSS 2.0